"Bili smo skupaj, ko nam je bilo najbolj hudo, jokali smo, se veselili in jezili smo se skupaj."

"Bili smo skupaj, ko nam je bilo najbolj hudo, jokali smo, se veselili in jezili smo se skupaj."

17.07.2020

Kako doživljam program Projek Človek? 

Od dveh zdravljenj (prvič Poljanski nasip in Vojnik), tole zdravljenje v programu Projekt Človek doživljam zelo, zelo všečno. Moja izkušnja v programu je neverjetno pozitivna in ne vem kje bi drugje se naučila bolj kvalitetnega, treznega in zdravega načina življenja.

Tu sem imela neverjetno razumevanje in podporo s strani terapevtov, drugih zaposlenih in prostovoljcev zaradi moje odvisnosti. Ljudje s katerimi sem se naučila zdravih odnosov, naučila sem se komunikacije, stika z otrokom, kako si organizirati čas – struktura dneva, načrtovanje financ, govoriti o čustvih – jih izraziti. Osebne zgodbe podeliti z ljudmi brez obsojanja!

Bili smo skupaj, ko nam je bilo najbolj hudo, jokali smo, se veselili in jezili smo se skupaj.
Moje doživljanje programa Projekt Človek na kratko: S solzami sreče in VELIKIM UPANJEM, DA BO MOJE ŽIVLJENJE TREZNO! IN KVALITETNO!

Težko bi opisala z besedami kako hvaležna sem, da takšen program, Program Projekt Človek - Terapevtska skupnost za zasvojene starše in njihove otroke OBSTAJA!

Meni in mojemu sinu, ki je bil rojen v programu je trdo delo in možnost zdravljenja in rehabilitacije v takšnem programu REŠILO ŽIVLJENJE! VSE POHVALE, DA SEM IMELA MOŽNOST IZKUSITI VELIKO DRUŽINO!
Moja prihodnost je ZATO svetla!


N