Vabljeni na humanitarni koncert v Novem mestu

Vabljeni na humanitarni koncert v Novem mestu

31.05.2018

KAJ: dogodek Projekt glasba - Človek – mesto, skupaj na poti za Človeka, humanitarni koncert v organizaciji Društva Projekt Človek in podpori zavoda LokalPatriot.

KDAJ: petek, 8. junija 2018 ob 22h.

KJE: klub LokalPatriot v Novem mestu

KDO: rock band Charlie Butter Fly in novomeška kantavtorica Špela Cesar

NAMEN: znesek, ki se bo nabral z vstopnino in prostovoljnimi prispevki se bo namenil za letovanje otrok iz Mestna občina Novo mesto na Debelem rtiču.

Vstopnina: 3 eur

 

Charlie Butter Fly:

rock band iz Kočevja, 2014 izdali plato »Še vedno živ« s producentom Dejanom Radičevičem. Sodelovali na številnih kompilacijah – bili izbrani na mednarodno kompilacijo bendov s področja stare juge-EX YU NO BORDERS UNDERGROUND JAMMING, igrali tudi z Zoranom Predinom, Trkajem, bili predskupina legendarnim LET3 iz Rijeke.

So v procesu snemanja nove plate, so si pa z veseljem vzeli time out, da podprejo ta dogodek s svojo glasbo.
Skratka, čaka vas dobra mera nažigaškega rocka.

https://www.youtube.com/watch?v=FUH-4uQB8uc

Špela Cesar:

novomeška kantavtorica, študentka socialne pedagogike na Univerzi na Primorski ali pa ne tako strokovno - človek, ki uživa v glasbi, pogovorih, pitju čaja, sprehodih z bosimi nogami in uživanju sladoleda. 12.6. izdaja svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom Za hip in se že veseli izida le te, hkrati pa vas vabi k poslušanju in podpori pri njenemu stopicanju po glasbeni poti.

Se vidimo!